Vrienden nemen cheque Roparun in ontvangst

Wethouder Arjan van der Weegen heeft op donderdagavond 13 maart in Hotel De Draak Roparun-cheques uitgereikt aan instellingen en organisaties die zich inzetten om mensen met kanker meer kwaliteit van leven te bieden.

Onze stichting, Stichting Vrienden Hospice de Markies, heeft een cheque van eur 3.500 mogen ontvangen om nieuw tuinmeubilair voor de tuin van Hospice de Markies te kunnen aanschaffen. Deze is rolstoelvriendelijk, waardoor de gasten meer en langer kunnen genieten van het buiten zijn.

Bergen op Zoom werd als doorkomststad door de deelnemers aan de Roparun vorig jaar gekozen tot 3e Roparunstad en verdiende daarmee 12.500 euro, een bedrag dat in overleg met de gemeente aan organisaties wordt gegeven, die de basisgedachte van de Roparun uitdragen.

Hieronder het bericht dat in de Bergen op Zoomse Bode is geplaatst.