Vrienden aanwezig bij Heroes for Heroes

Op 13 januari hebben vrijwilligers, beroepskrachten en vrienden van Hospice de Markies de benen uit hun lijf gefietst voor Heroes 4 Heroes. Dit jaar had het altijd succesvolle evenement drie goede doelen die de opbrengst mochten verdelen. De goede doelen die centraal stonden waren Vrienden van Hospice de Markies, Stichting Ankie en Roparun. Vanuit de ‘Vrienden van’ fietsten Jac Bruininkx en Ralph van der Wekke mee. Jac heeft een geweldige prestatie neer gezet door de volledige dag (7 uur!) te spinnen.

Na de fysieke inspanning konden de deelnemers genieten van een heerlijk pastabuffet van Puur. Om het geheel tot een feestelijk einde te brengen was er aansluitend een feestavond die tot de late uurtjes doorging. Tijdens deze feestelijke afsluiting werd het fantastische bedrag van €27546,- bekend gemaakt.

Wij willen de vele sponsoren, organisatie, vrijwilligers en deelnemers van harte bedanken voor een onvergetelijke dag!