Verhalen over het hospice

Al deze mensen zitten zich met hart en ziel in voor Hospice De Markies. Als verpleegkundige, vrijwilliger, fondsenwerver of arts bijvoorbeeld. Zij maken het verblijf voor de gasten die hun laatste levensfase in het hospice doorbrengen, zo aangenaam mogelijk. Allemaal hebben ze een bijzonder verhaal. Het komende jaar gaan we elke maand zo’n verhaal met jullie delen. Lezen en delen jullie mee?

Binnenkort verschijnt op deze pagina het eerste verhaal. Ook de volgende verhalen zullen we hier telkens delen. Over hoe het is om vrijwilliger te zijn bij het Hospice De Markies, bijvoorbeeld. Over het belang van voorlichting en donaties, waarmee we net dat ene extraatje kunnen doen. En over hoe het is als je vader in het hospice komt te liggen.

We vertellen deze verhalen omdat we het belangrijk vinden dat jij – betrokkene, toevallige bezoeker van deze website of mantelzorger van iemand die ernstig ziek is – weet wat het hospice is en waarom voorlichting over en donaties voor Hospice De Markies zo hard nodig zijn.

Meer weten, vrijwilliger worden of doneren? Stuur een mail naar info@vriendenhospicedemarkies.nl.